Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον δήμο Παύλου – Μελά

Το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού και η Φιλαρμονική του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνουν ένα μουσικό διήμερο με τίτλο “Μουσική στο μπαλκόνι”,  την Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, ώρα 20:30, στον εξωτερικό χώρο του μπαλκονιού του Πνευματικού Κέντρου Μετεώρων (Βουλγαροκτόνου & Σκύδρας, Πολίχνη).

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μικρά σύνολα μαθητών, ντουέτα πνευστών, σόλο μικρών μουσικών αλλά και τα τμήματα φλογέρας από Ευκαρπία και Πολίχνη.

 

Από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους μαθητές της Φιλαρμονικής παρουσιάζονται μουσικές και μελωδίες σε μια προσπάθεια διάδοσης της μουσικής παιδείας που παρέχει η φιλαρμονική του δήμου.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις:

  • *Έκθεση φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη “Όψεις” του Δήμου Παύλου Μελά
  • *Προβολές μουσικών αποσπασμάτων με θέμα τη μουσική μέσα από την τέχνη.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

 

Μουσικοκοθεατρική παράσταση από τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Πολίχνης

 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά “ΙΡΙΣ” σας προσκαλεί στη μουσικοθεατρική παράσταση από τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Πολίχνης “Το νησί των συναισθημάτων” του Μάνου Χατζιδάκι σε δραματοποίηση και σκηνοθεσία της Ελένης Χαραλαμπίδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στις 20:00 στο Θέατρο Κρύας Βρύσης στην Πολίχνη.

 

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο θέατρο “Έλλη Παπαπαναγιώτου” (Μαυρομιχάλη 56 – Πολίχνη) 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr