Πορεία θα πραγματοποιήσουν οι οπαδοί του Ηρακλή

Πορεία προς το Βελλίδειο οπου θα μιλάει ο Αντώνης Σαμαράς διοργανώνουν για σήμερα Ττο απόγευμα οι οπαδοί του Ηρακλή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

 

“Την Τετάρτη στις 17:15 στο Καυταντζόγλειο, συναντάμε έναν από τους λόγους που προκάλεσαν δεκάδες πορείες, εκατοντάδες συλλήψεις, τόνους δακρυγόνα, τεράστια οργή, ανείπωτη λύπη, συναντάμε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές ενός τεράστιου σκανδάλου ενάντια στη μεγάλη μας αγάπη τον ΗΡΑΚΛΗ.

Την Τετάρτη στις 17:15 στο Καυταντζόγλειο δεν λαμβάνει χώρα ένας ποδοσφαιρικός αγώνας παρά ένα συλλαλητήριο, ένα ξέσπασμα, ένα λογάριασμα με την ιστορία και μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλους τι πέτυχαν τελικά, όταν θεώρησαν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας θα διαλύονταν με τις μεθοδεύσεις τους.

Την Τετάρτη 17:15 ξεκινά η εκδίκηση και ξεκινά από τους πλέον βρωμιάρηδες παράγοντες της ελληνικής κοινωνίας, από τους πλέον υποκριτές, από τους πλέον μισητούς για τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ. Για εμάς δεν υπάρχει ποδοσφαιρικός αγώνας εκείνη την ημέρα, υπάρχει μόνο μίσος!!!

Και το μίσος γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο όταν τις τελευταίες ημέρες ακούμε και πάλι σενάρια και μεθοδεύσεις για τιμωρία του ΗΡΑΚΛΗ, για ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από την πρωτοπόρα ομάδα μας. Το μίσος ολοένα και μεγαλώνει όταν βλέπουμε ότι και πάλι μπαίνουν εμπόδια στην επιστροφή μας εκεί από όπου δεν πέσαμε ΠΟΤΕ.

Αυτή τη φορά όμως με περισσότερη εμπειρία ενεργούμε πριν τα πράγματα γίνουν μη αναστρέψιμα.

Την Τετάρτη 21/1/2015 αμέσως μετά το συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα μέσα στο Καυταντζόγλειο στάδιο στις 17:15, διοργανώνουμε πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στις μεθοδεύσεις αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα μας, ενάντια στο καθεστώς που ανέχτηκε όλες τις βρωμιές του προηγούμενου καθεστώτος, ενάντια σε αυτούς που τόλμησαν να επιχειρήσουν να βάλουν χέρι στην ακίνητη περιουσία του ΗΡΑΚΛΗ.

Την Τετάρτη 21/1/2015 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα – συλλαλητηρίου κανένας δεν πάει σπίτι του. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από το γήπεδο κατευθυνόμαστε στο βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπου μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας για να διατρανώσουμε τα δίκαια αιτήματα μας!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ

ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!