Πότε θα δικαστούν οι τοκογλύφοι των Ελλήνων υπερχρεωμένων και λοιπών δανειοληπτών;

Από τον Μάιο του 2013 μέχρι σήμερα παραμένει στο συρτάρι η μηνυτήρια αναφορά των Ελλήνων δανειοληπτών κατά των πέντε συστημικών τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδας ως εποπτικής αρχής για την παράνομη, άκυρη και καταχρηστική υπερτοκογλυφία που είναι εξόφθαλμη σε όλες τις δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα, με εξαίρεση τα θαλασσοδάνεια. Θα αναλάβει ποτέ δράση η Δικαιοσύνη κατά των τραπεζιτών;

 

Ευκαιρία λοιπόν να απαντήσουμε σε κάποια ερωτήματα που στροβιλίζουν στα εγκεφαλικά κύτταρα όλων μας. 

 

Αλήθεια, γνωρίζει η Δικαιοσύνη την ύπαρξη αυτής της μυνητήριας αναφοράς; Προφανώς ναι!

 

Τί έπραξε για αυτό; Τίποτα!

 

Γιατί; Λόγω φόρτου εργασίας αποκλείεται. Οταν η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το καθήκον της, είναι φορές που το κάνεις με εκπληκτική ταχύτητα, ιδίως όταν πρόκειται για συγγενείς πρωθυπουργών, κολαούζους τραπεζιτών, αγαπημένους θείους εκκολαπτόμενων banksters και λοιπών αρπακτικών. 

 

Οταν όμως τη μήνυση την κάνεις εσύ φουκαρά, ικατακαημένε, κι απορούμε γιατί ελπίζεις ακόμη δανειολήπτη, τότε όταν άνθρωποι των τραπεζών κυβερνάνε τη χώρα είτε ως πρωθυπουργοί, βλέπε Λουκάς Παπαδήμος, είτε ως υπουργοί Οικονομικών, βλέπε Γιάννης Στουρνάρας, Γκίκας Χαρδούβελης και έχουν επιβάλλουν παντού την τραπεζοκρατία ε συγνώμη την υπερχρέωση του λαού και όχι βέβαια των τόσο φερέγγυων τραπεζών, όπως τις χαρακτηρίζει η νέα αρχιμαριονέτα των τραπεζιτών στην ευρωζώνη, διοκητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

 

Αυτοί οι τόσο «φερέγγυοι» τραπεζίτες προκάλεσαν χιλιάδες αυτοκτονίες λόγω της υπερχρέωσης και φτωχοποίησαν εσκεμμένα τον ελληνικό λαό, υπερχρεώνοντάς τον με παράνομους άκυρους τόκους και επιτόκια που είναι τριπλάσια από τον μέσο όρο στην ευρωζώνη 2% στην ΕΚΤ,6% εδώ, ναι τόσο απλά είναι τα πράγματα, και κατόπιν λαμβάνοντας μέτρα για την υπερφορολόγησή του και αποδίδοντας τον ποκτωλό χρημάτων στις θυρίδες αρχικά των τραπεζών και κατόπιν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα νησιά Κέιμαν ή σε άλλες offshore παράκτιες ντε εταιρίες αφορολόγητα και μη νόμιμα και κατόπιν στους νταβατζήδες τους ή προστάτες τους ή δικούς τους εκβιαστές. Εμ, οι τραπεζίτες έχουν άλλους εκβιαστές πιο μεγάλα κεφάλια αυτά που εμείς ποτέ δεν θα μάθουμε έτσι;

 

Α, όχι ζούμε σε Δημοκρατία, οπότε πρέπει να ελπίζουμε αφού το Σύνταγμα λέει ο κυρίαρχος λαός! Η μήπως όχι;

 

Αν τελικά ζούμε σε Δημοκρατία, τότε γιατί η Δικαιοσύνη δεν κάνει το αυτονόητο; Να ξεκινήσει τη νομιμή διαδικασία με βάση τη μηνυτήρια αναφορά των Ελλήνων δανειοληπτών κατά των τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδας! Τότε θα μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο, τότε θα βρει επιτέλους το δίκιο του ολόκληρος ο λαός. Τόσο απλά θα αποδοθεί η Δικαιοσύνη! Αυτοί προκάλεσαν την κρίση, αυτοί την φόρτωσαν στην πλάτη μας, αυτοί θησαυρίζουν τώρα και απαιτούν περισσότερα μέχρι τον ολοκληρωτικό αφανισμό μας! 

 

Αφορμή για το αυτονόητο που ζητάμε να κάνει η Δικαιοσύνη και μιας και κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε υποσχεθεί ότι θα ταράξει στη νομιμότητα ελπίζουμε αυτούς που νομίζαμε ότι έλεγε και όχι το λαουτζίκο είναι το γεγονός ότι ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος ξεκίνησε έρευνα για τα ανείσπρακτα επιχειρηματικά δάνεια με βάση στοιχεία που του έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδας, αν και όλο και κάποια φιλαράκια της θα έκρυψε από τα στοιχεία αυτά.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η μηνυτήρια αναφορά έχει ήδη παραδοθεί στη Δικαιοσύνη και μπορεί να παραδοθεί άμεσα στα χέρια οποιουδήποτε εισαγγελέα θέλει να ξεκινήσει έρευνα κατά των banksters στην Ελλάδα άμεσα από τον Σύλλογο Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr