Προεκλογικός «πυρετός» στα κομματικά επιτελεία

 «Πυρετός» επικρατεί στα κομματικά επιτελεία, 23 ημέρες πριν από τις εκλογές, με τη «μάχη», ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, να αναμένεται σκληρή. Περιοδείες στην Ελλάδα ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς, που ξεκινά τον προεκλογικό αγώνα από τη Θεσσαλία το Σαββατοκύριακο.

Περιοδείες με αφετηρία την Πελοπόννησο αρχίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αύριο Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται στην Σπάρτη, ενώ την Κυριακή θα μιλήσει σε Τρίπολη και Καλαμάτα. Την ίδια στιγμή, ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων ζητά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση.

Μάλιστα, στελέχη της Κουμουνδούρου δεν αποκλείουν την περίπτωση δυο διαφορετικών ντιμπέιτ, ρίχνοντας το μπαλάκι της απόφασης στο Μαξίμου και τη Χαριλάου Τρικούπη. Εν τω μεταξύ, για το πρωί του Σαββάτου αναβλήθηκε η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που κανονικά ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή.

Στο Διαρκές Συνέδριο, που αναμένεται να λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο, θα επικαιροποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος και θα μπουν οι προϋπόθεσεις για την ένταξη συνεργαζόμενων προσώπων στις λίστες του.

Πηγή: ΣΚΑΪ