Πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικής γλώσσας

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εκμάθησης γερμανικής γλώσσας, που απευθύνεται σε άνεργους νέους, σε φοιτητές, δημότες και κατοίκους του Δήμου, οι οποίοι επιθυμούν να αναζητήσουν θέσεις εργασίας ή να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα, προχωρημένου επιπέδου, υλοποιεί χωρίς οικονομική επιβάρυνση,  ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους  καθηγητές γερμανικών, Γιώργο Κωστόπουλο, Lupini Peter, Γιάννη Μπιλιώνη και Μαρία Σκεμπετζή, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά και θα ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου 2016 με διάρκεια 50 ωρών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε δύο τμήματα των 20 ατόμων το καθένα, στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Ικτίνου 5).

Οι αιτήσεις συμμετοχής οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά: AITHSH, αλλά και από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου (Γρ. Λαμπράκη και Κλεάνθους 57) έως και τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.