Προβλήματα στην καθαριότητα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και τον αποκλεισμό του οδικού δικτύου στο Δερβένι, μεγάλα προβλήματα σημειώνονται στη διεξαγωγή των  δρομολογίων των απορριμματοφόρων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου προς τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμάτων.

“Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την καθαριότητα στο δήμο μας. Τα προβλήματα αφορούν στην αδυναμία πραγματοποίησης των δρομολογίων των απορριμματοφόρων προς τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, καθώς το οδικό δίκτυο παραμένει αποκλεισμένο από τα μπλόκα των αγροτών” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

“Ευελπιστούμε πως πολύ σύντομα θα δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι κίνδυνοι που θα προκύψουν για τη δημόσια υγεία  είναι τεράστιοι” τόνισε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων κ. Γιώργος Μαξούρας, κάνοντας έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο Δερβένι.