Σε δύο προσαγωγές για την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας οδήγησαν τα ίχνη DNA

Δύο προσαγωγές, ατόμων ελληνικής υπηκοότητας, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι προσαχθέντες είναι 48 και 53 ετών και φέρονται ως ύποπτοι ότι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής.

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένονται εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και πιθανόν να υπάρξουν ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

 

Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι, αργά χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπιδαν ίχνη DNA των δραστών της απαγωγής της φοιτήτριας, γεγονός που θα βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Το DNA φέρεται να εντοπίστηκε σε δύο σημεία, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησαν οι δράστες για τον πατέρα της κοπέλας στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στη Νέα Ιωνία και στα ρούχα της κοπέλας.

Το δεύτερο DNA, στα ρούχα της απαχθείσας, φέρεται ότι είναι του οδηγού του αυτοκινήτου που την μετέφερε κοντά στο σπίτι της, με τον οποίο ήλθε σε επαφή όταν άρχισε η διαδικασία της απελευθέρωσής της.

 

Παράλληλα με αυτά τα ευρήματα, οι αστυνομικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα από την έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων των απαγωγέων, ώστε να προσθέσουν ένα ακόμη κομάτι στο πάζλ για την εξιχνίαση της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καυμενάκη.