Σήμερα απολογούνται Κασιδιάρης – Μίχος

Σήμερα, το κατώφλι του Εφετείου περνούν, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον των ανακριτριών, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος, οι οποίοι είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

 

Οι δυο βουλευτές βρίσκονται εκ νέου αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης αφού καλούνται να απολογηθούν συμπληρωματικά για το κακούργημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης. Ο Νίκος Μίχος αντιμετωπίζει, επιπλέον, και την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Οι κατηγορίες είναι σοβαρές και οι Κασιδιάρης και Μίχος αναμένεται- όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο- να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.

 

Οι πληροφορίες, πάλι, θέλουν τους προφυλακισμένους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό αποφασισμένους να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος τους να λάβουν προθεσμία και να απολογούνται την Παρασκευή, την ίδια ημέρα δηλαδή που τους έχουν καλέσει για συμπληρωματικές εξηγήσεις οι δικαστικές λειτουργοί.