Συνέχεια κινητοποιήσεων από τους εργαζόμενους στον ΟΛΘ μέχρι την Πέμπτη

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΛΘ, έως την Πέμπτη 14/4, όπως επιβεβαίωσαν με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: “Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήσαμε, σήμερα το πρωί, τα Σωματεία και οι Σύλλογοι των εργαζόμενων στην ΟΛΘ ΑΕ αποφασίσαμε ομόφωνα τη συνέχιση της δυναμικής και μαχητικής παρουσία μας, με:

1. Συνέχιση της Αποχής από Υπερωρίες έως και την Πέμπτη 14/4/2016

Την Τετάρτη 13/4 θα συμμετέχουμε σε συνάντηση με το της Δ.Σ./Ο.Λ.Θ. ΑΕ και την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λ.Λ.Π.Ν.Ε. του ΥΕΝ κου Λαμπρίδη

Οι Σύλλογοι και τα Σωματεία εργαζομένων θα συνεδριάσουμε εκ νέου το πρωί στις 14.4.2016 για να εκτιμήσουμε τις εξελίξεις. Ο αγώνας των εργαζομένων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται.

Διεκδικούμε:

1. Να μην προχωρήσει η πώληση Ο.Λ.Θ – εδώ & τώρα ανάπτυξη του

2. να πραγματοποιηθούν άμεσα προσλήψεις και να στελεχωθεί το Λιμάνι με

3. Να διασφαλιστεί το θεσμικό πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων και ασφαλιστικών Δημόσιου Λιμένα, διασφάλιση δημοσίων εσόδων και Προστασία της Εθνικής Οικονομίας.προσωπικό πλήρους και σταθερής απασχόλησης με βάση τις πραγματικές ανάγκες.δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως ορίζεται από τον Ν. 2688/99 τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικό και τη ΣΣΕ. Δηλώνουμε ανυποχώρητοι στην διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας

4. Λιμάνι ανοικτό στην πόλη και τους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε σκληρούς απεργιακούς αγώνες”.