Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό με τον φονιά που απήγαγε τον 4χρονο γιο του

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 33χρονο Αλβανό που την περασμένη Τετάρτη σκότωσε την πρώην σύζυγό του και απήγαγε τον 4χρονο γιο τους.

Οι Αρχές κατάφεραν το απόγευμα της Κυριακής να εντοπίσουν το μηχανάκι του James Lesi κρυμμένο μέσα σε θάμνους, ένα χιλιόμετρο μακριά από την παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, Ψακούδια, που βρίσκεται 10 χλμ., μακριά από την Ορμύλια.

Μαζί με το μηχανάκι μικρού κυβισμού οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα μπουφάν με αίματα και εκτιμούν ότι ανήκε στο δράστη του φονικού.

Οι Αρχές συνεχίζουν να σαρώνουν την περιοχή και εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να επιχείρησε να διαφύγει με κάποιο φουσκωτό.

Πάντως, αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ επιμένουν ότι ο Lesi δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί και παραμένει κρυμμένος εντός της χώρας.

Υπενθυμίζεται, πως στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για την ανθρωποκτονία αυτή και την αρπαγή του παιδιού, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου Αλβανού James Lesi του Frrok και της Pashe , υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.