Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι 12χρονος προέτρεπε 9χρονη σε… cybersex

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι 12χρονος προέτρεπε 9χρονη σε διαδικτυακό σέξ, υπόθεση για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 12χρονος, μέσω ανταλλαγής διαδικτυακών μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, προέτρεψε την 9χρονη σε πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της (cybersex).

 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία 42χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι προσέγγισαν διαδικτυακά την 9χρονη κόρη της και σε συνομιλία που είχαν, μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο ( chat ), την προέτρεψαν σε διαδικτυακές πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της ( cybersex ).

Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Ακολούθησε διαδικτυακή έρευνα, σε συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης, των στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης, και προέκυψε ότι η επίμαχη σύνδεση διαδικτύου ανήκει σε 42χρονη.

 

Κατά την έρευνα που έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι της 42χρονης διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 12χρονου γιου της, ο οποίος διαχειριζόταν τους επίμαχους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω των οποίων έστελνε τα μηνυματα στην 9χρονη.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.