Στην Ελλάδα η Stacy Keibler

Την Ελλάδα επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η διάσημη Αμερικανίδα αθλήτρια και ηθοποιός Stacy Keibler, η οποία βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, τα δυο παιδιά τους και φίλους τους.

Η Stacy Keibler είναι στενή φίλη με την προυσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά με την οποία δισκεδάζουν μαζί στο νησί των ανέμων.

Η Stacy Keibler συνεχώς αναρτά φωτογραφίες από την Μύκονο στο instagram και δεν παραλείπει να αναφέρται στην Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια. Μαζί με τις φίλες της απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή του νησιού και δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφίες με αρκετούς θαυμαστές της, που την αναγνώρισαν. Η παρουσία της στο νησί δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς μαγνήτισε όλα τα βλέματα στην παραλία με το σώμα της να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Η 39χρονη Αμερικανίδα υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα της επαγγελματικής πάλης (pro wrestling). Αποσύρθηκε από τα ρινγκς το 2006 για να ασχοληθεί με την υποκριτική και να κάνει οικογένεια, ενώ βγήκε τρίτη στο αμερικανικό Dancing with the stars.