Στην Καλλιθέα Χαλκιδικής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στην Καλλιθέα τη Χαλκιδικής μεταβαίνει το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα μιλήσει το Σάββατο στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση θα γίνει συμβολικά στο ξενοδοχείο «Αθως Παλάς», στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός θα δειπνήσει με υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ. Στην αυριανή εκδήλωση, το «παρών» θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος. 

Από την εκδήλωση της Χαλκιδικής απούσα θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναχωρεί νωρίς το πρωί της Κυριακής για το εξωτερικό, προκειμένου να μετάσχει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι παρούσα στην εκδήλωση της Αθήνας, όπως και ο Κων. Μητσοτάκης.

Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Ευάγγελος  Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ