Στήριξη από Ένωση Κεντρώων και Βασίλη Λεβέντη στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σάββα Χαλιαμπάλια

Πολιτική στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σάββα Χαλιαμπάλια παρέχει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση των δύο ανδρών που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, στη Θεσσαλονίκη.

«Θα σας βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις επειδή είστε ένας σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας ο οποίος αξίζει για τη Θεσσαλονίκη. Η εκλογή σας θα σηματοδοτήσει  μια πρωτοποριακή παρουσία στα κοινά της πόλης» ανέφερε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας  ότι η Ένωση Κεντρώων θα στηρίξει αποκλειστικά και μόνο τον Σάββα Χαλιαμπάλια  και την παράταξη «γίνεται, μπορούμε» για την ανάληψη της διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Χαλιαμπάλιας δήλωσε ακομμάτιστος λέγοντας ότι οι ενέργειες του δεν υπαγορεύονται από τις δικές του πολιτικές απόψεις αλλά στοχεύουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. «Έχω αφιερωθεί σε αυτόν τον αγώνα, ψυχή τε και σώματι. Πιστεύω ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» είπε και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για τη στήριξη που του παρέχει εν όψει των εκλογών. Ακόμη, δέχτηκε χρηστικές συμβουλές  σχετικά με την εκλογική διαδικασία και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.