Στις 20 Ιουνίου ο Ρόμπι Γουίλιαμς στην Ελλάδα για συναυλία!

Η πρώτη μεγάλη συναυλία του επόμενου καλοκαιριού ανακοινώθηκε ήδη! Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους star της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και ίσως τον πιο επιτυχημένο Βρευανό τραγουδιστή των τελευταίων δεκαετιών!

Ο Robbie Williams θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο TerraVibe στις 20 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Rockwave Festival που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια «ζωής»!

 

Ο 40χρονος πλέον Williams μας συστήθηκε τη δεκαετία του 1990 μέσα από το δημοφιλές boyband Take That και κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει από την πεντάδα, κυκλοφορώντας με τεράστια επιτυχία το 1997 τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Life thru a Lens».

 

Εκτοτε έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατ. βραβεία, έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία και έχει δεκάδες επιτυχίες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, καταφέρνοντας και να επεκτείνει το ρεπερτόριό του και να «δαμάσει» τη δημόσια εικόνα του που ουκ ολίγες φορές απασχόλησε τα ΜΜΕ με τις αταξίες του…

 

Έξι από τους δίσκους του φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα:
1.6 εκατομμύρια το 2006.

 

Αυτό που όλοι του αναγνωρίζουν είναι ότι είναι ένας από τους κορυφαίους performer και «διασκεδαστές» στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, με επιτυχίες που πλέον τραγουδάνε πολλές διαφορετικές γεννιές θαυμαστών. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να… «Let him entertain you»!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

TerraVibe Park
37Ο Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας
Μαλακάσα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 48€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 54€

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 60€

Τα εισιτήρια ( Pitch A) κοστίζουν 80€

Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 98€

Η Προπώληση αρχίζει την Τρίτη 16 Δεκέμβριου 2014

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη

Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου