Στις φυλακές Λάρισας ο Σταμπούλος

Το δρόμο για τις Φυλακές Λάρισας πήρε ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος για συμμετοχή στην ένοπλη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

 

Μέχρι πρότεινος κρατείτο στο τμήμα Μεταγωγών, ενώ από τα ξημερώματα προχώρησε σε απεργία πείνας και δίψας, διαμαρτυρόμενος για τη μη κράτησή του στον Κορυδαλλό.

 

Στην επιστολή που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Σταμπούλος γράφει ότι μόνος σκοπός των αστυνομικών αρχών είναι να γίνει θόρυβος μέσω της δημοσιοποίησης ευρημάτων και στοιχείων, «τα οποία δεν περιλαμβάνοναι καν στη δικογραφία, για να διατηρήσουν την τρομολαγνεία και «με μόνο σκοπό να γίνεται θόρυβος, ώστε να γίνει πιο εύκολη η εξόντωση του».

 

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης αναφέρει: «Έδωσα μάχη στην αντιτρομοκρατική για να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και θα συνεχίσω να το κάνω κι από το Μεταγωγών που με μετέφεραν απόψε (…). Και γι’ αυτό πριν ακόμη μου αναγγείλουν πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό, κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο», σημειώνει.

 

Και καταλήγει: «Δηλώνω λοιπόν ότι από τώρα ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας! Κι από δω που είμαι προειδοποιώ, ότι δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο σηκωτό».

 

Ο Σταμπούλος παραμένει στο Μεταγωγών, έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί.