Στο αυτόφωρο για κλοπές, ακόμη και πετρελαίου

Κατά το τελευταίο 48ωρο, συνελήφθησαν πέντε άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ληστείας, κλοπής και παράβασης Νόμου περί όπλων. 

 

Συγκεκριμένα:

 

Συνελήφθησαν έπειτα από άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ» πρώτες πρωινές ώρες της 24-02-2015 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 20 ετών και 19χρονη αλλοδαπή, καθώς η μεν 19χρονη απείλησε με μαχαίρι τους δύο ημεδαπούς έπειτα από προσωπική τους διένεξη, οι δε ημεδαποί στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία σε βάρος της, τραυματίζοντάς την ελαφρά, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

 

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 25-02-2015 στον Εύοσμο από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να αφαιρεί ποσότητα πετρελαίου από βαρέλι, που βρισκόταν σε αύλειο χώρο οικίας 85χρονου. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, κατά το τελευταίο δεκαήμερο είχε αφαιρέσει συνολικά περίπου 200 λίτρα πετρελαίου από την κατοχή του παραπάνω ηλικιωμένου.

 

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 25-02-2015 στο κέντρο της πόλης 48χρονο ομογενή, ο οποίος αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ, διάφορα προϊόντα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr