Συλλαλητήριο ΕΚΘ στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Συγκέντρωση και συλλαλητήριο το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, στο άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιήσουν τα εργατικά συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη.

 

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης απευθύνει προς όλους τους πολίτες κάλεσμα ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο πανεργατικό αγωνιστικό συλλαλητήριο, «για να δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, τον δικό μας αγώνα για εργασία και όχι ανεργία, για Δημοκρατικά δικαιώματα και για Κοινωνική Δικαιοσύνη».

 

Στο πλαίσιο των αγωνιστικών αυτών δράσεων εν όψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:

 

Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. (Αριστοτέλους 32)

 

Σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο “IMPERIAL” (Αντιγονιδών 13) όπου θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ περιληπτικά, η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία.

 

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 το προεδρείο της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν αλλά και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.