Συλλήψεις επ’ αυτοφόρω για μικροκλοπές

Κατά το τελευταίο 48ωρο, συνελήφθη ένα άτομο και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επιπλέον δύο ατόμων, για περιπτώσεις κλοπών. Συγκεκριμένα:

 

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», 16χρονη αλλοδαπή, η οποία μεσημβρινές ώρες χθες (20-01-2015)  αποπειράθηκε να αφαιρέσει πορτοφόλι από την τσάντα 46χρονης ημεδαπής.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού για περίπτωση «Κλοπής». Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τέλη Δεκέμβρη του 2013 ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, διέρρηξαν κατάστημα οπτικών στην περιοχή της Τούμπας, απ’ όπου αφαίρεσαν 120 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και οράσεως, (15-20) πακέτα ηλεκτρονικών τσιγάρων, τέσσερα ρολόγια χειρός και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης-Αγίου Παύλου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού για «Κλοπή κατά συναυτουργία», διότι μεσημβρινές ώρες της 15-01-2015, μαζί με δύο συνεργούς του, αφαίρεσαν από σούπερ-μάρκετ της περιοχής διάφορα προϊόντα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr