Συλλήψεις φυγόποινων και αλλοδαπών

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:

 

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες της 16-12-2014, 31χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (25) ετών, (11) μηνών και χρηματικής ποινής (77.000) ευρώ, για τα αδικήματα της αποδοχής για μεταφορά στο εξωτερικό υπηκόων τρίτης χώρας, παράνομης εξόδου από τη χώρα, κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, πλαστογραφίας μετά χρήσης και παράβασης του Κ.Ο.Κ..

 

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, μεσημβρινές ώρες της 16-12-2014 στο κέντρο της πόλης, 55χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών για φοροδιαφυγή.

 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 16-12-2014, 26χρονος ομογενής σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο (2) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών για αδικήματα που αφορούν σε παράβαση Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

 

Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν επιπλέον (3) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr