Συλλήψεις για διάρρηξη και κλοπές

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επιπλέον ενόςατόμου, για περιπτώσεις κλοπών. Συγκεκριμένα:

 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρώτες πρωινές ώρες της 14-01-2015, 38χρονος αλλοδαπός, διότι αρχικά επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαρρήξει συνεργείο στην περιοχή της Σταυρούπολης, ενώ στη συνέχεια σταθμευμένο στον ίδιο χώρο αυτοκίνητο, απ’ όπου αφαίρεσε ένα ραδιοκασετόφωνο και το κλειδί αυτού. Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά, τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αφαίρεσε πρωινές ώρες της 07-01-2014, από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην πόλη του Κιλκίς.

 

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (14-01-2015), 20χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε καλλυντικά από εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

 

Μεσημβρινές ώρες χθες (14-01-2015), δύο αλλοδαπές ηλικίας 15 και 17 ετών, ευρισκόμενες εντός καταστήματος (φούρνος) στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσαν το πορτοφόλι 86χρονης, πλην  όμως έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή, διότι την 06-01-2015, αφαίρεσε από την περιοχή του Δενδροποτάμου, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπής.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr