Σύλληψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα

Συνελήφθησαν χθες, στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25, 38 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων.

 

Αναλυτικότερα:

 

Χθες το πρωί, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του 30 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL.  
Χθες το μεσημέρι, στην Καβάλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 38χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 32,2 γραμμαρίων

Χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν, μεταξύ άλλων, 2 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 8,7 γραμμαρίων, 8 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX και 12 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

 

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, φαρμακευτικών δισκίων και λαθραίων πακέτων τσιγάρων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr