Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας σε συνεργασία με συναδέλφους τους της ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν και κατάσχεσαν στο σπίτι της 28 ισόποσες συσκευασίας ηρωίνης των 20 γραμμαρίων.

Συνολικά διαπιστώθηκε ότι έκρυβε 569 γραμμάρια ηρωίνης. Ακόμη, σε άλλο χώρο του σπιτιού της κατηγορείται ότι καλλιεργούσε σε γλάστρα συνολικά 27 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Την ίδια ώρα, ζευγάρι Ελλήνων συνελήφθη από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών ανατολικής Θεσσαλονίκης, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν τέσσερα δέματα με 101,8 γραμμάρια ηρωίνη, που σύμφωνα με την Αστυνομία, προόριζαν για εμπορία, καθώς επίσης τρία φιαλίδια που περιείχαν 165 γραμμάρια μεθαδόνη και μικροποσότητα χασίς.

Εκτός από τα ναρκωτικά, οι δύο συλληφθέντες, ένας 29χρονος και μία 37χρονη, κατείχαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και το ποσό των 2040 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών. Πάνω στην 37χρονη βρέθηκε, επιπλέον, χαρτονόμισμα των 200 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας.

Στο μεταξύ, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών συνελήφθη στη Σκύδρα Πέλλας ένας 45χρονος Έλληνας. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας κατάσχεσαν 415 ναρκωτικά χάπια. τα οποία κατείχε ο συλληφθείς. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του, στην Έδεσσα, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 17 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.