Σύλλογος δανειοληπτών & προστασίας καταναλωτών Β.Ελλάδος – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πολίτης της Καβάλας καταγγέλλει περιστατικό με δικαστικό λειτουργό που εξέδωσε απόφαση χωρίς να τηρήσει τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πολίτης της Καβάλας καταγγέλλει περιστατικό με δικαστικό λειτουργό που εξέδωσε απόφαση χωρίς να τηρήσει τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας, στηρίζει μέλος του που καταφεύγει στις ελεγκτικές αρχές της Δικαιοσύνης για να αντιμετωπίσει περίπτωση σοβαρής καταπάτησης των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ελ. Σ., κάτοικος Καβάλας (τα πλήρη στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του Συλλόγου όπως και όλα τα στοιχεία της αναφοράς) προχώρησε σε αναφορά προς την Επιθεώρηση Δικαστικών Λειτουργών του Αρείου Πάγου, προς την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων και προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Ο πολίτης-μέλος του Συλλόγου, καταγγέλλει ότι ο δικαστής και η γραμματέας που είχαν οριστεί για συγκεκριμένη υπόθεση του, αδιαφόρησαν για τα νόμιμα δικαιώματά του, μη τηρώντας την παράταση των νομίμων και δικαστικών προθεσμιών που είχε δοθεί λόγω κορονωϊού. Χωρίς να τηρηθεί η από τον νόμο προβλεπόμενη διαδικασία, ο Δικαστής προχώρησε σε έκδοση απόφασης, στερώντας από τον πολίτη την δυνατότητα να επιχειρηματολογήσει υπέρ της θέσεως του και να αποκρούσει τους ισχυρισμούς της αντιδίκου τράπεζας.

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών προχωρά στην παρούσα δημοσίευση, με σκοπό να επιστήσει την προσοχή των πολιτών στο περιστατικό και να θυμίσει ότι η προσφυγή στην Δικαιοσύνη, αποτελεί τη μόνη δυνατότητα που έχει ο αδύναμος πολίτης έναντι των ισχυρών. Θα σταθεί δίπλα στον συγκεκριμένο πολίτη μέχρι εκείνος να δικαιωθεί, ενώ καλεί τους φορείς να θέσουν τον εαυτό τους σε επαγρύπνηση, ώστε να σταματήσουν να συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά που καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών.

Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ενάντια στην αδικία που συνεχίζεται και ενημερώνουμε το κοινό και τους πολίτες για τα δικαιώματά τους, τα οποία αποσιωπούνται ή και καταπατούνται συνεχώς! Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να στηρίξουμε όλους εκείνους στους οποίους έχουν φορτωθεί άδικα τα δεινά της οικονομικής κρίσης και που παλεύουν χωρίς καμία υποστήριξη από το κράτος και τους θεσμούς.

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας