Συνάντηση Μ.Μπόλαρη με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, είχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Μάρκος Μπόλαρης.

Στην συνάντηση, σε ένα εξαιρετικά φιλικό κλίμα, συζητήθηκε το σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί στην Καλαμαριά τις δύο προηγούμενες τετραετίες. Ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν από την Δημοτική αρχή στο χώρο του πολιτισμού, της κοινωνικής πρόνοιας, των υποδομών στηνΚαλαμαριά.

«Είναι σαφές και αντιληπτό ότι υπηρέτησες την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο τηςπροσφυγικής Καλαμαριάς με στρατηγικό σχεδιασμό, ισχυρή βούληση και αυτοθυσία, γι’ αυτό και έχεις να επιδείξεις σπουδαίο έργο στην πόλη» τόνισε ο Μάρκος Μπόλαρης, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο και συμπληρώνοντας πως «είναι ανοικτές οι προκλήσεις γιά την Καλαμαριά σήμερα και αύριο. Προκλήσεις που αφορούν τόσο την τοπική κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και την πολιτεία, για τις συνέργειες που χρειάζονται για να πάει ο τόπος μπροστά».

Στην συζήτηση  πήρε μέρος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας Μαρία Παυλίδου, την οποία ο υποψήφιος βουλευτής χαρακτήρισε «ιστορικό στέλεχος της δημοκρατικής παράταξης».

«Η Μαρία δεν εφείσθη ποτέ κόπων και θυσιών για να υπηρετήσει το Δήμο τηςΚαλαμαριάς και τους Καλαμαριώτες που είχαν και έχουν ανάγκη από τις κοινωνικές υπηρεσίες κι ταυτόχρονα ήταν κι είναι μπροστάρης σ΄ ότι αφορά τον πολιτισμό » είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.