Συνελήφθη καταζητούμενος δραπέτης

Καταζητούμενος δραπέτης συνελήφθη έπειτα από πολύμηνη απουσία από τη φυλακή. Ο κρατούμενος παραβίασε τακτική άδεια και δεν επέστρεψε σε Σωφρονιστικό Κατάστημα των Γρεβενών.

 

Εξέτιε ποινή κάθειρξης, άνω των 23 ετών, για υποθέσεις κλοπών. Εξιχνιάστηκαν πέντε επιπλέον κλοπές που διέπραξε κατά την παράνομη παραμονή του εκτός του Καταστήματος Κράτησης

 

Ο δραπέτης εντοπίστηκε κατόπιν συστηματικής έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (11-03-2015), στην περιοχή της Μενεμένης.

 

Πρόκειται για 37χρονο ομογενή, ο οποίος δεν επέστρεψε την 21-11-2014, ως όφειλε, στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, απ΄όπου έλαβε τακτική εννιαήμερη άδεια και κρατούταν εκτίοντας ποινή κάθειρξης άνω των 23 ετών, για κλοπές.

 

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 37χρονος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2014 – Μαρτίου 2015, διέπραξε επιπλέον πέντε κλοπές από οικίες στο κέντρο της πόλης και της Μενεμένης, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr