Συνελήφθησαν 11 άτομα για ναρκωτικά και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης,  πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

 

Συνελήφθησαν 5 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών». 

 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο ατόμων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του αντίστοιχου τμήματος του Κρατικού Αερολιμένα, όταν εντοπίστηκαν με ναρκωτικά στο χώρο του Αερολιμένα. Πρόκειται για 44χρονο άντρα και 42χρονη γυναίκα, οι οποίοι, σε έλεγχο που τους έγινε μετά την άφιξή τους από χώρα της Ευρώπης, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν, επιμελώς κρυμμένα, συνολικά (36,3) γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (7,8) γραμμάρια της ίδιας ουσίας.

 

Συνελήφθησαν 6 άτομα, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr