Συνελήφθησαν 13 άτομα για παραβάσεις

Στη σύλληψη δεκατριών ατόμων και στη βεβαίωση πέντε παραβάσεων, προχώρησαν αστυνομικοί, οι οποίοι κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

 

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τέσσερα άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 

Συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως χθες (29-12-2014), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ανάληψη, ιδιοκτησίας 52χρονου που αναζητείται, συνελήφθη 43χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

 

Ακόμη, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και ένας που στερούταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

 

Ενα άτομο σε βάρος το οποίου εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 55 μηνών και χρηματική ποινή 3.700 ευρώ, για μη καταβολή δημοσίων εσόδων.

 

Επίσης, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν από πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαιώθηκαν σε βάρος πέντε γυναικών, παραβάσεις του Νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr