Συνελήφθησαν 16 άτομα για κλοπές και πλαστογραφία

Στη σύλληψη 16ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας..

 

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Κρατικού Αερολιμένα και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

 

 

Δύο άτομα για περίπτωση κλοπής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί ηλικίας 69 και 39 ετών οι οποίοι μεσημβρινές ώρες χθες (17-12-2014) στην Ευκαρπία, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από εργοστάσιο, σιδερόβεργες και σιδερένιες σχάρες.

 

Τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

 

Δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, απογευματινές ώρες της 17-12-2014 στο Κορδελιό, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 43 ετών, καθώς ο πρώτος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος 41χρονου, που αναζητείται,  25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε έναν εκ των οποίων διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από τον 43χρονο.

 

Τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια και τρεις αλλοδαποί για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.

 

Μία ημεδαπή ηλικίας 45 ετών, η οποία επέδειξε, σε αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Θεσσαλονίκης, πλαστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, προκειμένου να ακυρωθεί σχετική πράξη βεβαίωσης παράβασης.

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr