Συνελήφθησαν εννιά άτομα για εκκρεμή εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.

 

Αναλυτικά:

 

  • Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 18-03-2015, στο κέντρο πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 25χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης του 6ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για ληστεία.
  • Από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 18-03-2015, στη περιοχή του κέντρου, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης, για κλοπή.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, μεσημβρινές ώρες της 18-03-2015 στο κέντρο της πόλης, 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα.
  • Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν 6 ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr