Συνελήφθησαν οκτώ άτομα για εκκρεμή εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:

 

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 16-03-2015 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, 61χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης και απόφαση με την οποία  καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (8) ετών και (6) μηνών και Χρηματική Ποινή (30.300) ευρώ, για καλλιέργεια – κατοχή κάνναβης και οπλοκατοχή.

 

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (16-03-2015), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, 46χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και Χρηματική Ποινή (3.000) ευρώ, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη βραδινές ώρες της 16-03-2015 στην περιοχή της Μενεμένης, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης για ληστεία. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα μαχαίρι και κατασχέθηκε.

 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (16-03-2015) στο κέντρο της πόλης, 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών για ληστεία.

 

Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν (4) ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr