ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ METROLOPOLIS 95.5 FM

«Πέραν των εγκλημάτων που τελέστηκαν σε βάρος δύο πρωθυπουργών και οκτώ υπουργών η σκευωρία της Novartis στοιχειοθετεί ένα βαρύτερο έγκλημα. Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας που προβλέπεται στο άρθρο 134 του ποινικού κώδικα γιατί στρέφεται εναντίον του πολιτεύματος», είπε σε συνέντευξή του στον Metropolis 95.5 FM και τον Κώστα Παπαζαφειρίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός Δημήτρης Σταμάτης.

Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Σταμάτης σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει “αριστούργημα”, τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τον “αρχιτέκτονα”, όμως, της Συμφωνίας τον Κοτζιά μετά από λίγες μέρες τον έδιωξε. Τον “αρχιτέκτονα” που μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ένας άλλος υπουργός, ο Καμμένος, είπε ότι τα πήρε από τον Σόρος».

Όσον αφορά στο δίλημμα των εκλογών της 7ηςΙουλίου είπε πως ενδιαφέρον στοιχείο δεν είναι ποιό κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές. «Αυτό έχει ήδη ξεκαθαρίσει. Θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Το δίλημμα είναι αν την επόμενη μέρα η χώρα θα έχει αυτοδύναμη και σταθερή κυβέρνηση ή αν θα μπει σε νέες περιπέτειες».