Συνεχίζεται η κακοκαιρία με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Τοπικές βροχές στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και από τις μεσημέριανές ώρες σποραδικές καταιγίδες, και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές, περιμένουμε το Σάββατο 26 Απριλίου 2014.

Τα φαινόμενα ενδέχεται τοπικά να είναι έντονα.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 12 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

 

Σύμφωνα με το meteo, oι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

 

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας παροδική βροχή ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική.

Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους και πιθανότητα καταιγίδων μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι ασθενείς και παροδικά νότιοι σχεδόν μέτριοι.