Σύνθια Σάπικα: Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και πρέπει να τους παραδώσουμε τη χώρα μας καλύτερη

«Δε σκοπεύω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, εφόσον εκλεγώ. Θα μείνω εδώ για να δουλέψω για αυτά που πιστεύω», τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Σύνθια Σάπικα, στην τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Σύνθια Σάπικα επεσήμανε ότι η απόφασή της να εμπλακεί με την πολιτική δεν ήταν εύκολη. Ωστόσο συμπλήρωσε ότι αυτήν την στιγμή δεν πρέπει να μένει κανείς στον καναπέ του, αδρανής, τονίζοντας ότι «Είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, να σηκωθούμε από τη θέση μας, όποια και να είναι αυτή, και να συστρατευτούμε για να προχωρήσουμε την Ελλάδα μπροστά. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και πρέπει να τους παραδώσουμε τη χώρα μας καλύτερη».

Μίλησε για τους νέους που αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό και έφερε ως παράδειγμα τα δικά της παιδιά, τονίζοντας ότι «θέλω τα παιδιά μας να επιστρέψουν και να μείνουν στον τόπο τους. Για αυτό πρέπει να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για τους νέους μας».

Σε ερώτηση για το θέμα της Novartis, η κ. Σύνθια Σάπικα είπε πως τελικά αποδείχθηκε ότι είχαν δίκαιο αυτοί που μιλούσαν για πολιτική σκευωρία. Θύμισε, στους τηλεθεατές την σκηνή, στην ελληνική βουλή με τον κ. Πικραμένο να δακρύζει, τονίζοντας ότι «η σκηνή αυτή πρέπει να μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας. Δεν είναι δυνατόν να σέρνονται δυο πρώην πρωθυπουργοί, για πολιτικούς λόγους, με αυτόν τον τρόπο. Το γεγονός αυτό, εμένα προσωπικά με πρόσβαλε και ως πολίτη»