Τ. Διαμαντόπουλος στο radio1d.gr: “Μας τιμωρούν γιατί έχουμε μία ιδιοκτησία”

Κραυγή αγωνίας για την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα ένα μεγάλο τμήμα της, που βρίσκεται στην ανεργία, ύψωσε από την συχνότητα του radio1d.gr ο Τάσος Διαμαντόπουλος, πολίτης από την Θεσσαλονίκη.

 

Ο κος Διαμαντόπουλος, άνεργος από καιρό και προετοιμαζόμενος να εγκαταλείψει την Ελλάδα με την οικογένειά του μίλησε με συγκλονιστικό τρόπο για την Ελλάδα του σήμερα.

 

“Μάς τιμωρούν γιατί έχουμε μία κάποια ιδιοκτησία, γιατί είμαστε Έλληνες”  είπε με νόημα ο κ.Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε “θα έδινα και τη ζωή μου γι’ αυτή τη χώρα και τώρα φεύγω”.

 

Στη συνέχεια ο Τάσος Διαμαντόπουλος ερωτηθείς για τους πολιτικούς και τα λεγόμενά τους, επεσήμανε τα εξής “οι πολιτικοί να πουν την  αλήθεια στον ελληνικό λαό.Ας κυκλοφορήσει αφύλακτος ένας πολιτικός για να δει τί έχουν να του πουν οι πολίτες” και πρόσθεσε “δεν μπορούν αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι να μας σώσουν”.

 

Επίσης ο κ.Διαμαντόπουλος κάνονταςλόγο για την ενδεχόμενη αλλαγή του σκηνικού στην Ελλάδα και την έξοδο από αυτήν την οικονομική δυσπραγία δήλωσε “κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα, είναι στο χέρι μας να αλλάξουν”.

 

Τέλος αναφερόμενος ο Τάσος Διαμαντόπουλος στο δάνειο που χρειάστηκε να πάρει από την τράπεζα για να αγοράσει το σπίτι του, ευχαρίστησε τον σύλλογο δανειοληπτων Β.Ελλάδος και ειδικά τον πρόεδρό του τον κ.Περβανά είπε χαρακτηριστικά “ευτυχώς να ‘ ναι καλά ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας που με στήριξε έμπρακτα και ψυχικά, αλλά και έμπρακτα. Πρώτον είχα υποστήριξη και ψυχολογική και από τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ.Χαράλαμπο Περβανά και από τους συνεργάτες του όλους. Σε οτιδήποτε απορία είχα και οτιδήποτε εκβιασμό δεχόμουν τηλεφωνικώς από τις τράπεζες και δεύτερον οι δικηγόροι που ανήκουν στον σύλλογο με πάρα πολύ ελάχιστη προμήθεια δεχόντουσαν να αναλάβουν υποθέσεις και να καταβάλουν έγγραφα εναντίον των τραπεζών και να μπορώ να ενταχθώ στον νόμο Κατσέλη”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr