Τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώρα σε γυναίκα

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για μια γυναίκα αυτά τα Χριστούγεννα, καλύτερα να μην προτιμήσετε ένα φαράσι ή μια βούρτσα.

Οι νοικοκυρές αποκαλύπτουν λοιπόν ότι προτιμούν έναν αρτοπαρασκευαστή για δώρο Χριστουγέννων παρά μια κρέμα για την κυτταρίτιδα ή ένα φαράσι και μια βούρτσα. Σύμφωνα με έρευνα στη Βρετανία, μία στις τρεις γυναίκες έχουν ξετυλίξει ένα αποτυχημένο δώρο που είναι συνήθως ένα μπουκάλι αφρόλουτρο, και μάλιστα χωρίς ωραίο άρωμα, ή κάτι παρόμοιο. Και καθώς τα εκατομμύρια των γυναικών προετοιμάζονται να πουν με όλο τους το χαμόγελο «ευχαριστώ» για ό,τι δώρο και αν βρουν κάτω από το δέντρο, μια μελέτη έδειξε ότι τα χειρότερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ περιλαμβάνουν το πλαστικό αντικείμενο που χρησιμοποιείται από τις γυναίκες όταν θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους σε μια δημόσια τουαλέτα.

present2

Ξυριστικές μηχανές, κρέμες αποτρίχωσης, μια ζυγαριά και ένα μπουκαλάκι με το άρωμα της πρώην συγκαταλέγονται στα δώρα που ΔΕΝ πρέπει να πάρετε σε μια γυναίκα εκτός και αν τα ζητήσει η ίδια! Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας LatestinBeauty.com ένας στους τρεις άνδρες ωστόσο παίρνουν το κατάλληλο δώρο για το άλλο τους μισό. Ένας στους δέκα μάλιστα ψάχνει στο eBay για το κατάλληλο δώρο χωρίς να λείψουν κακόγουστα πουλόβερ με εξωγήινους… Οι μισές από τις γυναίκες της έρευνας παραδέχθηκαν ότι ήταν απίθανο να λάβουν το δώρο των ονείρων τους παρά το γεγονός ότι τα ταίρια τους είχαν καλές προθέσεις.

Το ένα τέταρτο των ανδρών χαρακτηρίστηκαν «ανίδεοι» όταν έφτασε η ώρα να αγοράσουν Χριστουγεννιάτικο δώρο για τις συντρόφους τους. Η Katie Tillard, εμπορική διευθύντρια της LatestinBeauty.com, δήλωσε: «Η έρευνά μας μάς έδωσε μια σαφή ένδειξη ότι πολλές γυναίκες δεν ήταν ευχαριστημένες με τα δώρα που τους έκαναν οι σύντροφοί τους λέγοντας ένα σκέτο «ευχαριστώ» απογοητευμένες».