Τα καυτά fitness μυστικά της Κέιτ Χάντσον!

Έχει ένα από τα πιο καυτά κορμιά του Hollywood αλλά παρόλα αυτά τα fitness μυστικά της είναι πάρα πολύ απλά και της επιτρέπουν να περνάει αρκετό χρόνο με τα δύο της παιδιά όταν δε δουλεύει.

 

Η Κέιτ Χάντσον δεν περνάει άπειρες ώρες στο γυμναστήριο. Στην πραγματικότητα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, της αρέσει να γυμνάζεται εκτός γυμναστηρίου.

 

“Θα πάω για πεζοπορία ή θα παίξω ποδόσφαιρο με τα παιδιά μου. Ο στόχος μου είναι απλά να ιδρώσω”, είπε.

 

Όσο για τη διατροφή της είναι το ίδιο χαλαρή με τη γυμναστική της. “Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το DNA μου επειδή είμαι Ιταλίδα αλλά λατρεύω κάθε είδους ζυμαρικό”, είπε ενώ τόνισε πως είναι πολύ ελαστική με τη διατροφή της όταν ταξιδεύει καθώς δεν της αρέσει να πιέζεται κατά τη διάρκεια των διακοπών.

 

“Λατρεύω το φαγητό και ταξιδεύω πολύ. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ όταν ταξιδεύω είναι να βρίσκω μέρη όπου μπορώ να απολαύσω νόστιμα φαγητά. Έτσι, δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διατροφή”.

 

Τι κάνει, όμως, όταν το παρακάνει; “Παρακολουθώ τι κάνω. Αν πιω παραπάνω κοκτέιλ από ότι πρέπει και φάω και πολύ πίτσα ή κάτι παρόμοιο θα προσέξω στη συνέχεια. Θέλω να είμαι υγιής αλλά θέλω και να μη στερώ από τον εαυτό μου όλα αυτά που αγαπάω.. όπως είναι το κρασί”.