Τα ψηφοδέλτια ΔΗΜΑΡ-Πράσινων

Με συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες, κατεβαίνει στις εκλογές το εκλογικό σχήμα της ΔΗΜΑΡ με το κόμμα «Πράσινοι- Αλληλεγγύη». Ορισμένα κενά πρόκειται να καλυφθούν μέχρι το βράδυ, όταν θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες στα Πρωτοδικεία της χώρας.

 

Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο επικεφαλής του κόμματος «Πράσινοι- Αλληλεγγύγη», Νίκος Χρυσόγελος, επίσης στη Β΄Αθηνών.

 

Από τους απερχόμενους βουλευτές υποψήφιοι, εκ νέου, θα είναι ο Νίκος Τσούκαλης, στην Αχαΐα , όπου είχε εκλεγεί το 2012 και η Μαρία Γιαννακάκη, στη Β΄Πειραιά, όπου είχε επίσης εκλεγεί το 2012. Μεταξύ άλλων, στη Β’ Αθηνών θα είναι ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, ενώ ο Θόδωρος Μαργαρίτης στην Α’ Αθηνών. Από τα στελέχη του κόμματος «Πράσινοι- Αλληλεγγύη» ο Ηλίας Προβόπουλος είναι υποψήφιος στη Φθιώτιδα, ο Στέλιος Κιμπουρόπουλος στο υπόλοιπο Αττικής και ο Καμίλο Νόλλας στα Γιάννενα.

 

Τη Δευτέρα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου στη πρώτη θέση θα είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.