Θ. Καράογλου στο radio1d.gr: “Τα δύσκολα δεν άρχισαν ακόμα”

Στα αίτια της ήττας της ΝΔ στις χθεσινές εκλογές αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης μιλώντας στις “Πρωινές κουβέντες” με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, στο radio1d.gr.

 

“Τα δύσκολα δεν έχουν αρχίσει ακόμα” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καράογλου αναφορικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που αυτή θα ακολουθήσει σε σχέση με τους δανειστές και πρόσθεσε “όταν φτάσει η δύσκολη ώρα, τότε θα ξεκαθαρίσουμε τί ακριβώς συμβαίνει”.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνοντας λόγο για τα αντιλαϊκά μέτρα και τις δύσκολες αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά είπε “ήταν μία δύσκολη πορεία.Κατανοούμε ότι δημιουργήσαμε προβλήματα στους Έλληνες πολίτες”.

 

“Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι ένα πρόγραμμα για γέλια, είναι ένα πρόγραμμα λαϊκισμού, ένα πρόγραμμα δημαγωγίας” τόνισε  ο κ.Καράογλου αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατέληξε και με μία ευχή “εύχομαι να προσαρμοστεί επί το ρεαλιστικότερο ο ΣΥΡΙΖΑ, εύχομαι να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για να μην έχουμε προβλήματα”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr