Θ. Τοσουνίδης στο radio1d.gr: “Στην εξουσία βρίσκεται συγκεκριμένη ομάδα συμφερόντων εκτός Ελλάδας”

Ένα σύστημα εξουσίας που δε λαμβάνει υπόψη του τι συμβαίνει στην Κοινωνία και ξένα κυρίως  συμφέροντα, αυτό το σύστημα θα παραμείνει με κάθε τρόπο στην εξουσία και θα αποφύγει την προσφυγή στις κάλπες.

 

Αυτό τόνισε μιλώντας στο radio1d.gr, ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης.

 

Ο κ Τοσουνίδης σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό είπε “αυτό το ΠΑΣΟΚ του κ Σημίτη κρατά τα κλειδιά της εξουσίας εδώ και χρόνια. Είναι άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη που υπερασπίζονται τα οικονομικά συμφέροντα των Τραπεζών, ποδοπατώντας τα συμφέροντα των λαών.”

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 680.000 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ και αυτό προκύπτει από στοιχεία της UNICEF
Αυτά τα ουσιαστικά προβλήματα μένουν μακριά από την πολιτική σκηνή και γίνεται συντονισμένη προσπαθεια να μην ακούγονται ανεξάρτητες φωνές όπως των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Γίνεται πόλεμος για να αποκλειστούμε από τα ΜΜΕ και προβαλλόμαστε από αντισυστημικά ΜΜΕ όπως το Radio1d.gr , εξήγησε ο κ Τοσουνίδης.

Στο συνέδριο του κόμματος 14-15 Ιουνίου θα τεθούν όλα τα θέματα και θα γίνει αυτοκριτική για το εκλογικό αποτέλεσμα. Το μήνυμα όμως που εκπέμπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ότι θα πρέπει να αντιδράσουμε όλοι και να ακουστεί δυνατά χωρίς φόβο η φωνή μας! 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr