Θαν. Παπαχριστόπουλος: Ίσως πρέπει να επαναφέρουμε το πεντάευρω στα νοσοκομεία

papaxristopoulos

Θετικός εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο να ξαναμπεί το πεντάευρω στα νοσοκομεία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Οι Απέναντι” με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη.

Παράλληλα, είπε πως οι “Παραιτηθείτε” δεν είναι τρομοκράτες, είναι στα πλαίσια του νόμου, έγινε πολύς θόρυβος για το τίποτα και  τόνισε πως η παρουσία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη έχει ένα ειδικό βάρος, καθώς δεν είναι απλώς ένας βουλευτής και πρόσθεσε ότι με υλικά αναπαλαίωσης δεν χτίζεται κάτι καινούριο.

Σχετικά με το σοβαρό ζήτημα της άπορριψης των αιτημάτων πολιτών για δωρεάν δικαστική συνδρομή με το αιτιολογικό του τεκμαρτού εισοδήματος, είπε πως πρέπει να γίνει μια επανεκτίμηση του θέματος και υποσχέθηκε να το θέσει αρχικά στον υπουργό και έπειτα με επίκαιρη ερώτηση.

Όσον αφορά την αρνητική έκθεση του κ. Στουρνάρα για την ελληνική οικονομία, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι ναι, πήρε η κυβέρνηση δυσβάσταχτα μέτρα, αλλά το 2017 θα υπάρχει σίγουρα ανάπτυξη και σιγά σιγά η φορολογία θα πέσει. Ήταν αναγκαίο κακό καθώς δεν υπήρχαν πόροι και χρήματα και δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε απολύσεις, εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.