Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ο απολογισμός της σύγκρουσης δύο ΙΧ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, κοντά στην διασταύρωση της βιομηχανικής περιοχής Πατρών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα. 

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας διέκοψαν την κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού. 

Ταυτόχρονα, πυροσβέστες και διασώστες ανέσυραν νεκρό από τα συντρίμμια, τον οδηγό τους ενός εκ των δύο οχημάτων και τραυματισμένα δύο ακόμα άτομα. Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του ενός κρίνεται από τους γιατρούς, ως εξαιρετικά σοβαρή. Η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν για αρκετή ώρα μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, ενώ λίγο πριν από τις 4.30 δόθηκε στη κυκλοφορία το ρεύμα προς Πάτρα.

Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Πατρών.