Θεσσαλονίκη: Μπαίνεις σε ταξί και παίζεις… σε ταινία

Μπαίνεις ως επιβάτης στο ταξί και βγαίνεις… ηθοποιός! Η πρωτοβουλία του Ραδιοταξί «Μακεδονία» έχει ως σκοπό να αναδειχθούν θέματα της Θεσσαλονίκης, οι συνεργάτες του καθώς και οι πελάτες του!

 

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες ενημερώνονται ότι το Ραδιοταξί «Μακεδονία» γυρίζει ταινίες μικρού μήκους και τις αναρτά στο Youtube και ρωτούνται αν θέλουν να μετέχουν σε αυτές. Και η ανταπόκριση είναι πολύ θερμή! Ήδη έχουν γυριστεί δύο ταινίες και υπάρχει προγραμματισμός για πολλές περισσότερες.

 

Η ιδέα η οποία δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά αλλού στον κόσμο, ανήκει στη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ του Ραδιοταξί «Μακεδονία», Χαρά Ζήκα: «Καθημερινά, χρησιμοποιώ τα ταξί μας για τις δουλειές του συνεταιρισμού. Πηγαινοέρχομαι σε διάφορα σημεία της πόλης. Βρίσκω έτσι την ευκαιρία να πιάσω κουβέντα με τους επιβάτες. Τους εξηγώ ότι κάνουμε μικρές ταινιούλες που ανεβάζουμε στο διαδίκτυο και αν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτές. Το ενδιαφέρον των επιβατών είναι πολύ μεγάλο και ήδη έχουμε γυρίσει και αναρτήσει δύο βίντεο. Τα γυρίσματα γίνονται με επαγγελματικό τρόπο, υπάρχουν σεναριογράφος, σκηνοθέτης κλπ».

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος