Θεσσαλονίκη: Πέθανε περιμένοντας στην ουρά να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένας 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής, προκειμένου να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.

 

Στο σημείο έφτασε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 70χρονο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Όπως δήλωσε στο Newsit η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, ο 70χρονος έπαθε ανακοπή στην ουρά της τράπεζας και οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα, τόσο στην τράπεζα όσο και καθοδόν για το νοσοκομείο.

Η διευθύντρια του ΕΚΕΠΥ, Τζίνα Λεπτοκαρύδου τόνισε, πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο έκαναν στον 70χρονο κάρπα και στη συνέχεια τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. ”Ο 70χρονος έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε στην τράπεζα και κατέρρευσε χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς ή κάποια αντιπαράθεση”, είπε η κ. Λεπτοκαρύδου.

 

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Εν τω μεταξύ ατελείωτες ουρές παρατηρούνται στις τράπεζες όλης της χώρας. Στην Ξάνθη λίγο πριν τις 08.00, οπότε και άνοιξαν τις πόρτες τους τα κατά τόπους τραπεζικά υποκαταστήματα, δεκάδες ήταν οι πολίτες όλων των ηλικιών, που ανέμεναν καρτερικά στην… ουρά, υπό τον φόβο επιβολής προστίμου σε περίπτωση που δεν καταβάλουν την πρώτη δόση εγκαίρως. 

 

Δείτε επίσης:

Τελευταία ημέρα για τον ΕΝΦΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο 70χρονου που περίμενε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ