Θεσσαλονίκη: Προβλήματα από τη νεροποντή

Προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων, προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή που σημειώθηκε το απόγευμα σε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος. Η βροχή ήταν εντονότερη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης, όπου πλημμύρισαν δρόμοι, ενώ στην Εγνατία οδό, στο ύψος της πλατείας Σιντριβανίου, τα ορμητικά νερά της βροχής παρέσυραν κάδους απορριμμάτων, κλαδιά δέντρων, κ.ά. αντικείμενα.

Στην περιφερειακή οδό, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέχρι αυτή την ώρα μετ΄ εμποδίων, ενώ με δυσκολία κινούνται τα οχήματα στις οδούς Εγνατία, Αγίου Δημητρίου και στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής να χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται από το μεσημέρι και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου η συνεχιζόμενη κακοκαιρία των τελευταίων ημερών προκαλεί ζημίες σε γεωργικές καλλιέργειες, όπως καλλιέργειες με βαμβάκι, καπνά, οπωροφόρα δέντρα, αμπέλια, κ.ά.

Στον επαρχιακό δρόμο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, έξω από την πόλη των Γιαννιτσών, τα οχήματα κινούνται με δυσκολία, καθώς σε πολλά σημεία το οδόστρωμα καλύφθηκε από νερά και λάσπες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ