Θόδωρος Καράογλου: Να δοθεί χρόνος στην κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της

Πολλές και σημαντικές δημοσιογραφικές «ατάκες» έδωσε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα στο φως» με τον Ίωνα Τσώχο, από το Radio1d.gr.

 

Ο τέως υπουργός πήρε σαφείς αποστάσεις από το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης» που ευνοούν ορισμένοι στο κόμμα του, λέγοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση κέρδισε τις εκλογές με μεγάλη διαφορά και πρέπει να της δοθεί ο χρόνος να εφαρμόσει την πολιτική της.

 

Υπογράμμισε ακόμη πως το κόμμα του θα υπερψηφίσει όποιες από τις διατάξεις της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους είναι προς όφελος του τόπου και θα καταψηφίσει όσες το αντιστρατεύονται.

 

Έκανε λόγο για «βαριά ήττα» που υπέστη στις 25 Ιανουαρίου η ΝΔ και έριξε «καρφιά» προς την ηγεσία του κόμματος, κάνοντας λόγο για λάθη που έγιναν στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Σαμαρά, στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά και μετά την νίκη του Αλέξη Τσίπρα. Ήταν λάθος ο ΕΝΦΙΑ, που αποτέλεσε «την ταφόπλακα της παράταξης», όπως σημείωσε, ήταν λάθος που ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχθηκε να πάει σε ντιμπέιτ με τον κ. Τσίπρα, ήταν λάθος, έστω και από παρεξήγηση, το ότι δεν έγινε παράδοση και παραλαβή στο Μαξίμου, επισήμανε ο κ. Καράογλου.

 

Ο τ. υπουργός υπογράμμισε ότι για τον ίδιο στη ΝΔ χρειάζεται εσωκομματική δημοκρατία και όχι επίφαση εσωκομματικής δημοκρατίας. «Είμαι έντεκα χρόνια βουλευτής και η επόμενη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, στις 5 Μαρτίου,  θα είναι η μόνη πραγματικά δημοκρατική», τόνισε ο κ. Καράογλου.

 

Αναφερόμενος τέλος στο θέμα του ΥΜΑ-Θ που είναι πλέον υφυπουργείο, ο κ. Καράογλου είπε ότι αυτή η εξέλιξη είναι η λιγότερο κακή, σε σχέση με φόβους που υπήρχαν για ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμισή του και ανέφερε ότι ο ίδιος θα σταθεί σε κάθε στιγμή στο πλευρό της υφυπουργού Μαρίας Κόλλια –Τσαρουχά για την αποτελεσματικότερη προσφορά έργου του υφυπουργείου.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr