Θρίλερ με το amber alert για 10χρονη από τη Φθιώτιδα -Τι λέει ο πατέρας της

Από το πρωί σήμερα, Τετάρτη, δόθηκε Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση από τη Στυλίδα Φθιώτιδας της 10χρονης Δήμητρας Μελαχροινάκη.

Η ενεργοποίηση του Amber Alert έγινε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης άλλης Εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσής της από επικίνδυνο περιβάλλον.

Το κορίτσι βρισκόταν για ένα διάστημα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει και πάλι στο οικογενειακό της περιβάλλον στη Στυλίδα από όπου και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Αρχές.

Τι είπε ο πατέρας της Δήμητρας
Ο πατέρας του 10χρονου κοριτσιού δήλωσε στο lamiareport.gr, ότι η Δήμητρα είναι πολύ καλά στην υγεία της, είναι με τους γονείς της και ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα την δώσει για να πάει πάλι στο ίδρυμα.

«Το παιδί είναι με τη μάνα του και εμένα τον πατέρα της. Δεν δίνω το παιδί μου να πάει σε κανένα ίδρυμα. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να το κρατήσω μαζί μου και δε θα το πάρει κανένας», δήλωσε ο πατέρας της Δήμητρας στο LamiaReport.


Πηγή: iefimerida.gr