Τηλεφωνικό ραντεβού για πρόσβαση στις θυρίδες προσφέρουν Alpha και Eurobank

Προς αποφυγή ενδεχόμενης αναμονής και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν από τη Δευτέρα να έχουν πρόσβαση στις θυρίδες τους, οι Alpha Bank και Eurobank δίνουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού για την ημέρα και την ώρα επίσκεψής τους.

Πελάτες της Eurobank που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην θυρίδα τους μπορούν να καλούν στον αριθμό 210 4849630. Το ραντεβού θα γίνεται την επομένη του τηλεφωνήματος.

Πελάτες της Alpha Bank μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο υποκατάστημα όπου τηρούν την θυρίδα τους καλώντας στον αριθμό 210 3266899 (ώρα λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής: την Κυριακή 19/7 από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και από τη Δευτέρα 20/7 από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.)

Στην Εθνική Τράπεζα ο πελάτης που επιθυμεί να έχει πρόσβαση στην θυρίδα θα εξυπηρετείται όπως συνήθως, με την τήρηση της σειράς προτεραιότητας στην θυρίδα.

Τα καταστήματα που διαθέτουν θυρίδες έχουν ενισχυθεί με περαιτέρω προσωπικό για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας, ενώ σε όσα από τα καταστήματα που διαθέτουν περισσότερες από 400 θυρίδες και ενδεχομένως παρατηρηθεί μεγάλη αναμονή ο πελάτης θα μπορεί, αν το επιθυμεί, να κλείνει επιτόπου ραντεβού για άλλη μέρα.

Στην Τράπεζα Πειραιώς επίσης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι από τους πελάτες της τράπεζας επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην θυρίδα τους.

Θα τηρηθεί η συνηθισμένη διαδικασία με σειρά προτεραιότητας πρόσβασης στην θυρίδα. Έχει προβλεφθεί η ενίσχυση του προσωπικού στα καταστήματα που διαθέτουν θυρίδες καθώς και η επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών.

Στην περίπτωση που σε κάποια καταστήματα που διαθέτουν θυρίδες παρατηρηθεί μεγάλη αναμονή για πρόσβαση σε αυτές, θα υπάρχει η δυνατότητα, εάν επιθυμεί ο πελάτης, να κλείσει ραντεβού για άλλη μέρα.

Επίσης, θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο παράτασης του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων που διαθέτουν θυρίδες, σε περίπτωση που παρατηρηθεί αναμονή.