«Την φωτιά την έσβησαν διαδηλωτές, τώρα, ποιος την άναψε…»

Αντίθετα με τους διαδηλωτές έδρασαν οι κουκουλοφόροι που επιχείρησαν να πυρπολήσουν πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε εργαζόμενη που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της επίθεσης.

 

«Τη φωτιά την έσβησαν διαδηλωτές. Ούτε η Πυροσβεστική ούτε οι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Μας βοήθησαν να βγούμε και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας κατέβηκαν κάτω (σ.σ. στο υπόγειο) να δουν αν υπάρχει κόσμος, να τον βοηθήσουν να βγει. Τώρα, ποιος την άναψε τη φωτιά, για ποιο λόγο, αν ήταν αντιεξουσιαστής, αν ήταν κάτι άλλο, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος», σημείωσε η εργαζόμενη του πολυκαταστήματος που δέχθηκε εμπρηστική επίθεση κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στη Θεσσαλονίκη.

«Ακούσαμε θόρυβο. Επεσε η βιτρίνα και έπιασε φωτιά. Μέσα καπνός, χαμός. Βγήκαμε έξω, βοηθήσαμε τον κόσμο να βγει έξω και μετά βγήκαμε και μεις … τα πράγματα στη βιτρίνα έπιασαν αμέσως φωτιά και ο καπνός επεκτάθηκε σε όλο το μαγαζί -και στον πάνω όροφο και στον κάτω. Κάτω ειδικά είναι πολύ επικίνδυνα … μας βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά της διαδήλωσης», υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφο του ANT1 η ίδια.