Το Facebook θα σταματήσει να μας βασανίζει με τις φωτογραφίες των πρώην μας

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Θυμάστε μία εποχή που το Facebook δεν έδειχνε ούτε λίγη ευαισθησία και επέμενε να μας υπενθυμίζει τι κάνει ο/η πρώην σύντροφός μας; Εκεί που χαζεύαμε ανέμελα στο news feed του Facebook ξαφνικά τον/την βλέπαμε μπροστά μας, τύπου «α, να αυτός/αυτή που σου ράγισε την καρδιά, να μία ωραία φωτογραφία του/της να περνάει τέλεια». Ευχαριστούμε πολύ Facebook…

Ευτυχώς, οι άνθρωποι του Facebook κατάλαβαν ότι έπρεπε να βάλουν ένα τέλος στο μαρτύριο κάθε χωρισμένου και την περασμένη Τρίτη, ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν νέα φίλτρα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες μετά από έναν χωρισμό ώστε να βλέπουν όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα από τους πρώην τους.

facebook

Το πρώτο φίλτρο φροντίζει ώστε να εμφανίζετε όσο τον δυνατόν λιγότερο το όνομα και η φωτογραφία του πρώην συντρόφου σας, ώστε να μην χρειάζεται να τον/την διαγράψετε ή να τον/την μπλοκάρετε. Το εργαλείο αυτό βοηθά ώστε να μην βγαίνει το όνομά του/της στα προτεινόμενα όταν πρόκειται να στείλετε μήνυμα ή να κάνετε tag.

bathroom

Το δεύτερο εργαλείο βοηθά να βλέπει ο/ η πρώην σύντροφός σας λιγότερες φωτογραφίες, βίντεο ή οτιδήποτε άλλο ποστάρετε στο προφίλ σας. Οπότε μπορείτε να ανεβάσετε όσες ντροπιαστικές φωτογραφίες θέλετε χωρίς να σκέφτεστε ότι θα τις δει.

facebook

Το τελευταίο εργαλείο σας βοηθά να επεξεργαστείτε ποιος μπορεί να δει τις παλιές σας αναρτήσεις που έχετε με τον/την πρώην σας ή να αφαιρέσετε τις ετικέτες (untag) από τις φωτογραφίες ή τις αναρτήσεις που είστε μαζί.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεχάσετε μια για πάντα αυτή την ρομαντική φωτογραφία που έχετε βγάλει μαζί και σας κάνει να θέλετε να βάλετε τα κλάματα κάθε φορά που εμφανίζεται στο προφίλ σας.

Πηγή: Huffpost